torsdag 22 maj 2008

Djurparken 1

Fyrvägskorsningen Cilla (Schäfer / Labrador / Golden Retriever / Jämthund). Otroligt charmig. Hon har sina leksaker: En tygbit från ett gammalt lakan (på bilden), en tennisboll, en boll som piper (nuvarande favorit), en boll som inte piper längre (tidigare favorit) och en repstump. Dessutom har hon gälar (ja, precis som fiskarna).

I går var jag i Söderhamn i familjeärende. Nya E 4:an förbi Uppsala är en dröm. Men det är ren transportsträcka. Ingenting att titta på över huvud taget, om man inte är väldigt förtjust i skog. Jag, kusin vitamin och våra respektive mödrar åkte upp på morgonen och hem på kvällen. En fika på Rådhuskonditoriet hanns givetvis med. Det såg ut som taget direkt från 50/60-talet. Riktigt kul. Det enda abret var att musiken i jukeboxen var 80/90-tal. Det hade suttit fint med lite Chucken just då. Ägaren (tror jag att det var) lovade att problemet med musiken var under åtgärd. Och det känns ju tryggt. Hon var mycket söt.

I dag skall jag iväg och hämta Bullen från verkstaden, till sambons stora missnöje (-Nu blir det ju ingenting gjort här hemma. Nu skall ju du bara ut och åka. Sälj den i stället så kan vi renovera köket...). Det känns bra att få hem babyn igen. Kanske man skulle ta och moppa runt några mil samtidigt?

Johnny Cash - "Personal Jesus" i bakgrunden

Inga kommentarer: