onsdag 27 augusti 2008

Gustav


Men inte vilken Gustav som helst, utan Orkanen Gustav som just nu ställer till det nere i Karibiska ö-världen. Själva åker vi på ett platt hav, det är knappt märkbar dyning och bara någon enstaka molntuss vid horisonten. Krusningar på vattenytan.
Nu är det ju inte bättre än att vi stävar mot den. Ok, det är några dagar in i framtiden, och SMHI har inte slagit på stortrumman ännu, så än är det lugnt.
Vattentemperaturen hade stigit till +24,1° i morse, så vår elev blev satt att vaska ur poolen. De nya utemöblerna håller på att oljas in, så att de skall motstå lite väder i framtiden. Det skall bli skönt att få bort det där gamla rastplatsbordet och kunna sitta lite skönt.
Gårdagskvällen var underbar. Jag tänkte att jag skulle få se en green-flash vid solnedgången, men tyvärr, av någon anledning, blir det alltid moln i vägen. Men det var en harmonisk solnedgång i alla fall. Chiefen kom precis in och rapporterade att det nu är 25,4° i vattnet, och då är ju smärtgränsen passerad (badkruka som man är), så det är bara att fylla upp pool-eländet...
Latin Quarter - "I Together" i bakgrunden

5 kommentarer:

FIDELI sa...

Todo es possible
Nada es seguro

FIDELI sa...

P.s. Det vore mkt intressant att veta vilken tid på dygnet det är hos Dig på de olika platserna, går det att ordna sådan upplysning?????????? D.s

Anonym sa...

Fideli.
Du kan alltid kolla var han r och gå in på http://www.timeanddate.com/ för att se tiden.

Peter, Nu har jag startat min blogg, bara skräp på den men nu är det dags i alla fall ;-)

Anonym sa...

Hej Danne och Fia :o)
Peter oxå förstås ;o)
Kan för eran info tala om att just nu skiljer det 4 timmar, de ligger 4 timmar efter våran tid :o(

Skulle ha varit med nu istället så man hade kunnat bada och sola

Puss

Anonym sa...

Badkruka.. Vet inte riktigt om jag är med på det. Du har fortfarande rekordet på Näckrosvägen 1. 5 timmars bad är inget som en badkruka tar sig för..