tisdag 12 augusti 2008

Stora Bält



Jag börjar med att tacka alla som hört av sig på ena eller andra sättet för att gratta. Ingen nämnd - ingen glömd. Det uppskattas verkligen.

För alla som undrar så är micro-helikoptrar inte gjorda för att klara av luftstrider. Efter en MYCKET våldsam kollision i luften störtade min helikopter ner i en blomkruka och skadade propellern. Inget som inte kunde repareras med lite tejp, men nu är det lite obalans i den, så den är ännu svårare att kontrollera än vad den var innan.

Gårdagens middag med toast Skagen (passade ju bra då vi passerade där just då), helstekt oxfilé, vitlöksbombad potatisgratäng, ostbricka och tårta, samt ett glas vin avslutades med karaoke i dagrummet. Allsång och skratt för hela slanten. Det var mycket trevligt.

Nu är vi sydgående genom Stora Bält. Inte mycket trafik att tala om. Lite synd är det att vi måste gå igenom Stora Bält och inte genom Öresund, men det beror på vårat djupgående och inget annant. När vi kommer tillbaka om några dagar och har lossat alla dessa 4000-någonting bilarna har djupgåendet minskat så att Drogden kan passeras. Flintrännan räcker tyvärr inte nu heller med sitt maxdjupgående på 7 meter.

Creedence Clearwater Revival - "Suzie Q" i bakgrunden

4 kommentarer:

FIDELI sa...

Med svansen mellan benen citerar jag Maurice Chevalier;
"Ålderdom är inte så illa om man tänker på alternativet."
Stor GRATTIS-klem en dag för sent.Ha de´nu riktigt bra Du o sambon!
Vänninan
P.s. Har joppat satan,det var därför som jag missade D.s

Anonym sa...

Labor improbus omnia vincit

FIDELI sa...

Equi dona´ti dentes non inspiciu´ntur!
Factum!

Anonym sa...

Procul hinc, procul este, severae!