torsdag 21 augusti 2008

Met Office view of 0000 UTC surface analysis
The low pressure south of Norway is dominating the weather across the UK. The occlusions across the UK are bands of thicker cloud producing areas of rain. Further fronts in the Atlantic are progressing eastwards to affect the UK over the next few days keeping the unsettled weather going.


Usch! det har varit långa dagar. Nu börjar väl äntligen lugnet lägga sig. Det är endast någon enstaka firma som har lite restjobb. Hoppas att de hinner...
3-månadersprovianteringen i Göteborg var en killer. Hela däckskontoret är fullt med ouppackade leveranser. Det kommer att ta halva Nordatlanten innan vi fått ordning på allt och sett vad som har missats - för det har det. Jag börjar redan sakna en del saker. Samtidigt som provianteringen pågick för fullt så lastade vi och bunkrade. Och fixade med ramphaveriet. Vi är inte tillräckligt många ombord för att kunna täcka upp.
För att inte tala om Bremerhaven. Där blir vi åkandes som en jo-jo fram och tillbaka efter kajen för att de inte kunde bestämma sig var vi skulle ligga. i 3 timmar håller de på att spåna om detta. Jag får ont i huvudet bara av att skriva om det. Vad säger man? Världsklass, helt enkelt. Nä vad Tyskland skulle behöva är en ny Fuhrer som ordnar rättning i ledet.
Midnight Oil - "Stars of Warburton" i bakgrunden

Inga kommentarer: